30 december 2006

Fullspäckad dag som vanligt, började med träningsläger kl 11 på herstön. tvingade mig upp kl 09.30.. upptäckde att jag hade en helt galen morronfrilla som jag fick stå och fixa i 10 minuter för att jag inte skulle se helt kal ut upp i barret...Stressigt var det i varjefall för bussen gick 10. Han i all hast fixa mig en macka till frukost som jag tänkte käka på vägen till bussen. Klantig som jag är blev jag "rädd" när jag stötte ihop med en brevbärare som oförberett kom fram bakom trappingången så jag tappade mackan på backen...de var min frukost de. väldigt stabilt à la mig:)
nåväl....fortsatte dagen med en vända på stan, som resulterade i många nya saker. Köpte en tröjklänning, 2 ögonskuggor från make up store, strumpbyxor och ettpar sminkborstar. Sen tänkte jag och Sara vara lite kreativa imorgon och göra partyhattar till middagen på nyår. Så vi införskaffade lite stabilt papper..man kan ju alltid ge det ett försök, med lite glitter och folie så kanske det blir bra....haha

Sen for jag till kallkällan å käka,sen tillbaks till stan för en fika på roasters och kvällen avslutades med lite mys hemma hos sofia på lerbäcken. Rolig dag, det känns verkligen att det är jullov, vilket är galet underbart:)

Tack för mig!:)



som klippt och skuret

Jag är näst intill överlycklig, idag hittade jag ettpar ursnygga pjucks för hur lite som helst. Shoppa är bland det bästa jag vet. Nu såhär under jullovet så gör man ju inte annat än driver runt på stan i lilla luleå, helkul! Hade dock inte klagat över fler affärer...nåjo
Nu är det bara själva klänningen som saknas, som jag skrev igår, nyårskläderna måste hittas! Har i varjefall mina fina nyinköpa skor nu. Är nog på jakt efter den lilla svarta, som funkar i alla lägen. Men det känns hopplöst att hitta? Jag kanske bara är kräsen, men det är svårt. Nåjo, imorrn ger jag och sara staden en chans till, då ska den hittas!



Stress!

Vilken vecka..jag har stressat sönder...alltid händer nått. de är ju jävligt roligt men man blir slutkörd=)

Idag mötte iaf jag och sara upp josse och jessica för att planera nyår lite närmare, vi tänkte dra en middag med några från klassen som förfest och sen parre. vars vet vi inte än men de får bli en liten spontangrej. de är oftast roligare med spontana grejer istället för superplanerade tycker jag=) 
hoppas iaf att man hinner med en sväng till lerbäckarna också!!

Jag och några av pinglorna var och såg the holiday för några dagar sen..den var  väldigt bra + att vi upptäckte att jude law är riktigt het! (förstår inte att vi upptäckte de först nu:O hehe )

Träningsläger imorrn och några dagar framåt.. Vi hade träning ikväll som vanligt, först vi brudar å sen grabbarna, så som förra onsdagen eller när de då var så tränade några från damlaget dubbla pass emd grabbsen också . Lika roligt som förra gången för tempot är så jävla mkt bättre=)



Imorrn äre shopping som gäller, nyårskläderna måste hittas, jag känner dock stressen(!) över det. Det var jävligt smockat med folk på stan igår, man fick inte mycket space direkt..fast inte hade man väntat sig nå mycket annat..Vi köade i minst en halvtimme till ett provrum på diva iaf..de var riktigt jobbigt:)
Köpte iaf en tröja där som desvärre blir igenlämnad imorrn..kände att jag kan hitta nått mycket finare=)


Ska äta nu, sen sex and the city och sen sängen..gode trött jag är!
Ciao