Inget internet, inget bloggande.

Hos broder nu på barnkalas, passade på att snika lite på datorn när jag ändå är här. I och med flytten så har jag ett litet break från bloggandet. Får bredbandet till lägenheten inom en snar framtid...HOPPAS jag iaf. Saknar tillgång till dator! Vill ha nu, nu, nu! haha

Ikväll blir det lagfest! KUL:D
hade bra alla!


Cosmoläsning

Volleyboll på idrotten idag. Var ett bra tag sen man lirade det, mycket skoj! Efter en lååång dag i skolan med föredrag och grejer blev det kinamat hos S, trevligt trevligt! Köpte en cosmo på hemvägen. Är alltid lika kul att läsa. Nu är jag lika trött som..ja..jag vet inte vad..! Imorrn går jag i skolan till 19.00. HEMSKT. Ska till kulturskolan och träffa någon dramapedagog eller nått..tror jag? Tjejen har koll..Är så himla stressad nu när det gäller flytten å sådär så jag greppar nada, nothing, ingenting.
image225
Nåja. Cosmoläsning nu.
So long people. Hade fint!


Tack!!!!!

Fett med creds till er som hjälpte till i lägenheten idag. Fick upplyft alla kartonger som skulle till vindsförådet och fixade klart hela köket. Även lite i badrummet. Hade tagit år om jag skulle ha gjort det själv. Haha. Förövrigt känns det jättebra med flytten. Är jättepepp på att inreda allting. Nu är allt bara en enda röra. Men det tar sin tid.. Imorrn flyttar jag så gott som in i min lilla (som egentlinge inte är så liten) lägenhet!=)

Ruskigt kul. TACK ÄN EN GÅNG! Guldvärt!

image224


Kärt återseende

Var och kollade på träningen med Tina idag. Heltrevligt att träffa alla igen:) Har blivit förkyld, var rätt så väntat..lite jobbigt, men shit happens! Imorrn får man träffa klassen iaf, ska bli roligt! Känns som att man har varit borta i ett halvår^^

Och imorrn får jag nyckeln till min lägenhet! Hur glad jag är går inte att beskriva med ord!:)
Äh. Är för trött för att skriva, nu tänkte jag lägga mig och läsa lite
VR. So long folks!


Swedish breakfast

Åh vad det var skönt att sova i sin egen säng inatt alltså. Tacka vet jag bra hotell, men sängarna var bland det hårdaste jag sovit på:') Trodde att det skulle bli jobbigt att ställa om dygnet igen till svensk tid, men de var nemas problemas ändå! Härligt det:D Nu tänkte jag iaf gå och äta en helsvensk frukost, gröt och knäckebröd eller nått:) Var mycket sockrat i Thailand, våran frukost bestod av socker. Supersockrad juice, supersockrad yoghurt, supersockrad marmelad. Hehe. Ska bli gott med lite salt:)

image223




This is the shit.

image222

Fall Out Boy  - This Ain't A Scene, It's An Arms Race



I'm back

Yes, då var man tillbaks till Luleå igen då. Fasen, kan inte annat än säga "borta bra men hemma bäst". Efter en himla lång och utdragen flygresa hem så blev jag glatt överraskad över att Sara, Jullan och Åsa kommit till flygplatsen för att möta mig. Underbara vänner. Har saknat sönder alla där borta, tro mig! Ska bli så roligt att träffa alla igen.

Måste packa upp lite nu, blir fika på ett tag. Skriver om vistelsen i Thailand senare!;D
Är ju ett måste!:D

Ciao