I'm freaking jealous!

Jag är nåååådigt avundsjuk! Bror min har åkt till USA å ska fladdra runt där på olika ställen (new york bl.a) i två jävla veckor.. GRATIS(!!!!!) med jobbet!! Å här sitter man i skitlule, fan så surt. Hoppas han köper med sig en sovenir eller nått..haha..fasen vad jag skulle vilja vara i hans skor just nu alltså:)


Måndagen i stora drag.

Började kvart över 8 idag då med nk. Inte så peppande..menmen efter den lektionen var då skoldagen slut:) Hem och sova. Blev väckt av att telefonen ringde (ovanligtvis?..njet) haha. Mötte upp S,L o E å vi gick å käka kinabuffé. Mums!:) Sen gjorde vi stan. De var riktigt roligt vill jag lova! Hem efter det, städa en snabbis..Å sen iväg för å möta upp J o S för en fika. Så där har vi suttit tills nu. C kom ett tag också:)

Skitrolig dag, bortsett från städandet, men de var välbehövligt;)


haha smoooth

Falun centrum


Tjej ~20: Kan du typ prata med dig själv i huvudet?
Kille ~20: Ja, det är väl inte svårt!?
Tjejen: Men alltså ha munnen stängd och prata med dig själv, fast tyst.
Killen: Ja!
Tjejen: Så du kan säga typ ?bajs? eller nåt? I huvudet.
Killen: Öh, ja. Tänka kallas det!
Tjejen: Är det tänka? Jag trodde det var typ när man funderade på saker. Inte när man sa nåt till sig själv? i huvudet? tyst.

tjuvlyssnat.se



tröttast.nu

153197-381

Kom just från träningen. Haha. Nu får man igen för att man inte tränat ett skit i sommar. Var nog himla välbehövligt att få springa lite idag. Ojoj, men de var ändå himla roligt att spela igen..kommer nog sluta i att man fortsätter trotts allt:)

BÄTTRE KONDITION kommer dock bli nått man får arbeta lite (mycket) med nu, men när de är kirrat blir nog saken biff;)

So long bitches.




en typiskt söndag?

Gud ändå. Är så himla trött. Å dagen har ju inte direkt vart ansträngande..Gick med Sandra å luncha på dagobert, sen hem igen..har stoppat på en tvätt också. Haha. Kanske är vädret? Vad vet jag, söndagar brukar ju alltid vara segast. Ska iaf gå och ta en lllllååång powernap snart. Det behövs. Ikväll är det första träningen i hall. Ska dit, trodde jag var 100 på att jag skulle sluta, men de var jag visst inte. Det känns ju trist om mna inte skulle vara med nåmer, vi har ju alltid riktigt roligt. De som klämmer mest är väl tidsbristen. Men allt går ju att ordna..nåja..får väl se hur de blir! =)
god natt. eller dag.



Kasper

ÄNTLIGEN! Nu har jag äntligen tagit Kasper till mitt place. Har väntat så länge. Känns himla bra att ha sin lilla älskling nära. Hoppas han kommer trivas bra bara. Men idag har han anpassat sig rätt bra ändå tycker jag..de verkar lovande:) Han är så jäkla go min lilla katt. Ojoj, ni skulle bara veta!;)

aja..här ska sovas, är gode trött!
Hade fint!:)


crazy. upd.

Sammanfattning av kvällen igår - galet. big time! Men roligt hade man:) Hände då verkligen allt möjligt..ojoj.


fördojja hos mig:)


Snart blire nog lite bakishäng på max.. gott!:)


Jamenhej, har kollat lite vimmelbilder från igår då som man såklart var med på. Eh. Kul att man alltid ser ut som fan själv när man tittar på skiten dagen efter:') aja, whatever.. Håller då fast vid att kvällen var galet rolig ivarjefall!;)


bara för att jag älskar mat...

Bästa köttet: nötkött.
Bästa kryddan: pommes krydda antagligen;)
Bästa osten: hushållscheese, ja tack.
Bästa brödet: vitt, onyttigt, gott.
Bästa potatisen: allt man kan göra pommes frites på;)
Bästa såsen: bearneasesås! (stavas de så?)
Bästa pajen: mjaa..rabarber kanske.
Bästa bäret: hallon!
Bästa chokladen: vanlig hederlig marabou. hehe
Bästa svampen: fy fan för svamp
Bästa grönsaken: advocado
Bästa frukten: melon
Bästa glassen: choklad:)
Bästa fisken: lax
Bästa riset: jasmine
Bästa kakan: chokladballerinas
Bästa pastan: spaghetti?
Bästa drinken: sex on the beach är rätt go=)
Bästa lösgodiset: gula och gröna sura grodor, vet inte vad dom heter
Bästa nöten: cashewnötter
Bästa pizzan: har nog ingen favorit.


Har som lite småtrist för tillfället. Väntar på att folket ska komma hit. Ikväll blire fest:)


torsdag

Teeennis ikväll. Helfestligt. Dock sämst. Men å andra sidan så vare typ andra gången jag spelat någonsin så itne kan man väl ha höga förväntningar direkt? Haha. Nåja, dedär ska vi minsann åtgärda;)

153197-374
Jag i kvällens outfit.


B-kändisspaning á la Ida

Fick med Peter Siepen på bild i sthlm. ojoj, smoooth! Kanske borde bli papparazzi?;)



Wella = skit

                   

153197-372



Tänkte bättra på hårfärgen lite ikväll, köpte röd färg från wella. DAMN, håret blev brunt! Hur fan går det ihop? Kul, nu ser man superblek å jävligt ut..åh jäkla skitmärke.





Back in town.

Då var man hemma igen då..åh..resan var helt super! Vill tillbaks nu, nu, nu! Men icket då, då börjar slitet i skolan istället. Urk. Nåja, roligt att träffa folket iaf=)

Hann iaf med allt möjligt på våran lilla tripp, allt fårn trampbåt (haha, vadå turist?) till shopping. Shoppade väl kanske inte så mycket som jag hade tänkt att göra..Men nog är jag nöjd ändå;)

När vi lämnat götet för huvudstaden träffade vi på världens härligaste snubbe på tunnelbanan. Creds till honom. Han var som pricken över i:et vill jag lova:) Sen så är ju alla typ ständigt övertrevliga i gbg så inte klagar man. Riktigt härligt;)

Aja, mer om resan kommer nog. Gilmores nu:)
Hade!
153197-369
göteborg


kortaste inlägget?:)

På centralen nu,vi sitter å fördriver lite tid innan tåget till stockholm går. Yes 3 dagar till godo i huvudstaden. HELFESTLIGT!:) 

äh.. ska på McDonalds nu..Peace!



come on.

Den eviga väntan här typ. Tiden går såååå sakta. För sakta. En otroligt otålig Ida är man nu. Känns som en evighet till skjutsen kommer, vilket är om cirkus 40 minuter då men de lär ju va dom längsta 40 minuterna i hela mitt liv..haha. Men sen bär det av. Så under dom närmaste 10 dagarna hittar man mig och bruttorna i Göteborg och Stockholm. Hell yeah!;)

So long folks:)
153197-368


som ett litet barn på julafton?

Shiet, vad äre som händer? Mitt hjärta slår i typ 590. Helt fucked up! Min resfeber har fan aldrig varit högre.

Vaknade tidigt, gick upp och skulle stoppa på tvätten. Eh. Risig som en jävla fågelskrämma möter man självklart på någon nisse där nere i tvättstugan som typ snott min tvätt tid. Crap, jag som antog(!) att jag skulle vara själv där nere eftersom jag bokat den? Men intet då. Jäkla nuts till grannar man har..Menmen, fick mina kläder tvättade iaf:)

Stressigt. Later.