2007/2008

Ikväll blir det fest, fest å så ännu mera fest. Är fortfarande rätt körd i halsen, men jag känner att jag inte orkar bry mig. Nyår är alltid nyår och det sista jag vill (och tänker göra!) är att sitta hemma och dega:)
Planerna för ikväll är först å främst middag at my place. Efter de ska vi dra ut. Har några ställen att välja på nu så vi får väl se vart vi beger oss. Blir nog wonderful skulle jag tro:)

Hoppas ni får en bra kväll alla!=)

image634


nä jag är inte bitter!

Satan i gatan. Jag måste ha den sämsta tajmingen någonsin. Har gått och blivit sjuk nu mitt såhär under lovet och bara några dagar innan nyår å allt..kuljul.. Känns precis som när fick halsfluss i somras.. Jag hoppas innerligt att de inte är de för de var pain vill jag lova.

Får höra att jag ska vila. Visstvisst..men hur kul är det då? lägligare än någonsin..
Hoppas som bara den att de går över pronto!:)

Hade gött folks!

image633
Bonusbild: Brody S



observera!

Har fått höra att min layot ser knas ut på vissas dattisar igen. De ska inte vara 2x Ida Nilsson och den ska inte ha vita glepor på sidorna. På min data ser de normalt ut så jag vette fan. Menmen. That's it!:)


skenet kan bedra.

Var ju då de efterlängtade grace igår. Hade kul som fan till å från. Hände verkligen allt möjligt. Trist bara när de visar sig att folk man tyckte bra om inte alls är som man tror. Menmen, shit happens!

Ska snart till max å möta upp S. Ikväll blir det att fara till syster.
So long bitches.


E.M.D?

Herregudändå. Kunde man skapa nå fjolligare band än "e.m.d"? Jag är en aaaaning pessimistisk ja... god damn!

image632


4.5 kg chips rikare!

image631
Hoppas ni har haft en bra jul allihopa. Det har iaf jag haft:) Fick en väldigt speciell klapp av brorsan i år..fyra å ett halvt kg chips. Haha, han känner mig väl. Tyckte de var lite roligt;)

Fick nog den skönaste julhälsningen i år av Stina. Den är så jävla klockren;) Se den
här!


sing hallelujaaaa

Vilken lycka. Har gjort bort allt inom skolan nu. Julshowen gick bra. Nk provet bortgjort och de 2 inlämningsuppgifterna är inskickade. Halleluja moment vill jag lova!;P Så nu har man jullov. Eller nästan iaf. Ska och se julkalendrarna vi gjort imorgon på skolan.. men sen är de finito. Fy fan va härligt!:)

Ikväll blir det fika med the ladies. Nice som vanligt!

   


shit

Bloggbreak nu, hinner inte. Plugget tar fan upp all tid man har. Har julshowen inom projektarbetet imorron. God daamn. Tiden har gått snabbt med dom små tööllebarnen (som julia alltid säger) som vi varit ute och arbetat med nu hela höstterminen. Är jävligt nervös, inte för att de är olikt. Hoppas iaf på att allt går vägen och att showen blir bra!:)

nä, hinner inte sitta här nåmer för gissa vad jag ska göra nu? Joo, plugga. Fysate va kul, är peppad som aldrig förr!;P
nåja, so long folks:)


This moment

Kom just hem från innebandyn, vi vann mot öjebyn med 10-5. Matchen gick i pensionärstempo vill jag lova. Heerreguuändå. menmen, alltid kul med vinst:)

Idag fyller Annika 20. CONGRATULATIONS AND CELEBRATIONS!!!!!!!! hoppas du får en bra dag;) Ska å fira henne ikväll. Trevligt trevligt.


Förövrigt så har det vart en jäävligt stressig helg...
Fred ut.


:)

tänk att en liten sak kan göra en så glad:)
helt underbart.


Idol

image591

Ska strax fara iväg till A:s place för Idolkväll.
GO MARIE! Annat finns inte. Amanda kommer få skivkontrakt ändå. That's it.


läsläsläsläsläsläsläs

Karkans nya blogg häär;D



Whatever



Så jävla rolig kid:)


punkt punkt punkt..

  • Har sett att min blogg ser jävligt retard ut på vissa dattisar. Men vet ni vad? Det gör inget. Tänkte bara informera att om den ser kruppad ut på din data så är det inte meningen att de ska vara så.
  • Stina, Stina. Grattis till körkortet babe:) Alla tar verkligen körkortet nu, förutom jag då som kommer ta mitt när jag är 70...
  • Sandra, snacka om tur i oturen för dig idag. Lärdomen av detta är väl att man aldrig ska säga att en dag är ens turdag förrän den är slut. Haha.
  • Såg en gubbe som va ute och vandra i bara shorts och t-shirt idag. Då kan man ju fråga sig om han var immun mot kyla eller vad det var som var felet? funny bunny.

nä nu ska jag sleepa..sov gott folks.



you better shape up

Dr. Dre & Snoop Dogg vs. grease - you're the one that i want in the next episode

Lätt roligaste versionen. God damn!

153197-590