Dagen D + lite festbilder

Snart är det dags. På 45 kommer kusinerna och hämtar upp mig. Fasen vad roligt det ska bli. Är riktigt spänd!;) Hoppas på att se Åsa där borta på flygplatsen när vi kommer fram. Skulle va jäkligt skoj!:)
Måste nog börja sätta ner sakerna jag ska ha med som handbagage nu. Sen blire lite käk. HADE BRA ALLA!:)



Några bilder från den lilla (men ack så roliga) förfesten i lördags hos Sandra.
På bilderna: Jag, Sandra, Anna och Fia!
153197-221


Jag kommer sakna er!

Fan vilken rolig dag det har varit! Skövdeborna är bara för härliga. "de va gött" som dom säger:) Först var vi och bowlade, jag var sämst. Men hade alla tiders ändå!;) Sen tänkte vi inta roaster för lite mys typ 10 pers, men det var fullsmockat så då drog vi en spontanbio istället. Vi såg beck - svaga länken! Rätt bra faktiskt!:) Åh, har haft så himla roligt. Vilken gemenskap! Var som att man känt varann i flera år!:)  Kommer sakna er som fasen. Synd att vi bara kunde träffas i två dagar. Sen får alla mina puddingar härifrån Luleå ha de så jävla GÖTT under tiden jag är i Thailand. I'm gonna miss you guys;)

image220


RESFEBER!!!!

Jag har en jävla massa resfeber redan, hur mycket ska jag inte ha imorrn då!? Har precis packat klart, känns som att jag har glömt en hel massa saker. Men så är det alltid när jag ska ut och resa. Panik! Jag måste ta och tagga ner lite nu känner jag.. Nu blire MAX sen ska vi och bowla med några från klassen och skövdeborna=) Måste rusa. So long



Kvällsshopping och tv-tittande

Blev stan ikväll för mig, Tina och Sara. Köpte en naturvit kofta från Vila. Rätt vanlig, men fin:) Tänkte köpa ett par solglajjer också. Men hittar minsann inga för jag passar fasen inte i nått, ser bara knasigt ut.

Väl hemma hade jag laddat upp med lite chips och tänkte se top model. Men jag hade missat att dom sände en Em-kvals match idag..Såg iaf den ett tag istället. 1-1 vare sist jag kollade. Sverige spelade rätt kasst .. Nu äre iaf fråga Olle. Haha rätt roligt att se, trippar nog tillbaks och bänkar mig i soffan nu! Ciao 



Mat freaket Ida är i farten.

Oh. Rätt trist inlägg att skriva, men idag blir det iaf spaghetti och köttfärssås till middag. Måste säga att det är fan riktigt gott med lite husmanskost ibland. Kanske bra att variera sig lite från all skräpmat som jag är en fena på att äta för mycket av.
Igår åt vi kinamat hos A. ÅH, DET VAR GOTT. Haha. Ser fram emot maten i Thailand, mat freak som jag är;) Ska bli riktigt nice. Stark mat är ju super!;D


image218


Dagens tjuvlyssnat

Konfirmationsläger, Gävle

Prästen på konfirmationslägret går runt och bjuder på skumtomtar runt matborden. Han har precis påbörjat andra varvet. Han stannar vid ett bord där det sitter fyra tjejer ~14.
Prästen: Får det lov att vara lite mer godis kanske?
Tjej (spontant): Ja för fan, en tomtejävel till skulle sitta fint!



Besök från skövde

Idag fick våran klass besök av en ledarskaps 2a från Skövde. Riktigt trevligt att dom ville komma upp just till oss!:) Mycket samarbetsövningar, presentationer osv idag. Imorrn ska vi bowla och fortsätta med samarbetsövningarna.
Sandra och Niklas var lite kreativa och skrev en sång till presentationen igår och idag ägde de stora framträdandet rum. Oj, vi borde verkligen söka till idol hela bunten tror jag! :') haha


Ikväll har stan öppet seeent. Så det blir nog kvällsnöjet!:)


Vilken härlig dag.

Det är så skönt med vår i luften. Vi satt ute och solade på skolan och åt en riktigt smarrig mjukglass, den första i år för min del. Innebörden av det är att sommarn är på G!:) Humöret är verkligen på topp en dag som denna!:D Käk nu. Skriver mer sen. Later

image217


Glassen såg ju inte riktigt ut sådär, men den var ju också lite flådig;)








Som vi redan visste..

Stilsäkra och söta Rachel Bilson får avsluta min kväll här på bloggen!:)

image216


Vad är det som är problemet?

Åh. Ibland förstår jag inte hur folk tänker. SLUTA döma, SLUTA hitta på saker som inte har hänt. SLUTA tro att du känner en fast du egentligen inte har en aning om hur man är som person och framför allt: SLUTA tro på en massa skit folk säger. Lär känna personen i fråga först och utgå sen ifrån det. Ge i alla fall människan en chans för tusan. Att det ska vara så svårt?

Stå på dig!


Nedräkningen har börjat

Snart är det dags gott folk, snart är det dags. Jag åker till Thailand på fredag! Är ju fasen bara 4 dagar kvar. Har alltid känts som att det varit en evighet dit. Men tiden bara rinner iväg! Ska bli så skönt, bara koppla av och ha det mysigt. Har vart och gjort mig lite (märk väl Lite) resklar och köpt solskyddsfaktorer idag. Har även packat lite..Måste dock hinna köpa en ny bikini, lämna in ledighetsansökan, växla pengar och allt sånt shit som jag är lite sent ute med. Känns rätt stressigt. Äh, får ta tag i det imorrn.

153197-214153197-213153197-211

Nu blire palt;P Ciao.


Data

Nu sitter jag och väntar på Sara som snackar betyg. Våra användare kruppar så vi är rätt begränsade på det vi håller på och gör i dreamweaver. Skönt tycker jag, längtar tills klockan blir 11 så man får gå och äta lite mackisar och köttbullar! Är skithungrig.
So long


Jag funkar inte idag.

Hemma från träningen med både dam och herrlaget. Segast i Sverige är jag nog nu. Haha..Blir nog att gå och lägga sig på direkten! Uuh. Börjar så tidigt som 8.15 imorrn.

Sweet dreams!


Våfflor m. sylt och grädde

image209
Mums. Idag blev det traditionellt nog våfflor till lunch. Mycket smarrigt. Gillar våfflor. Brukar inte äta det så himla ofta. Men idag var det ju rätt givet!;D






Galen kväll

Det blev en riktig spontankväll igår, fasen så kul det var:D Spontankvällar är nog det bästa. Då har man ju inte så höga förväntningar på kvällen! Jag, Anna, Sandra och Fia hade förfest hos Sandra, sen blev det utgång. Väldigt stressigt i början på kvällen, vi var rätt sent ute. Men vi hann gott och väl ändå!:)

Att säga eller göra saker som man ångrar lite smått dagen efter är jag expert på. Men, det är väl sånt som hör till en riktig utekväll I guess. Haha:')

Bilder kommer!:)