haah


Lite hemskt, men man kan ju inte annat än skratta!


åh yää



Güten morgen

Fan så skönt det är med lov. Har sovit, å sovit. ååå sovit idag..Gode skönt det är att slippa stiga upp före tuppen en hel vecka nu. Love it!


Party people

Parre igår då för meine freundin Julia.. 18 fyllda numera..yey. Hade skitkul! (så länge man var med i svängarna i varje fall..hah) De hände då lite allt möjligt vill jag lova..allt från en naken gubbe i ett fönster som stod och körde hellikoptern medans hans kompis stod brevid och strök kläder(?) till en bitchslap på stackars oskyldiga J. Inte annat än galet vill jag lova.

Idag har man tagit det lilla lugna bortsett från att titta herrmatch och käk hos mormor lilla! Sweet dude. Aja, sängen nu. Är galet trött:)
So long folks!:)

image519
Linda, jag och Stina


the curse of en jävla smörja!

Film ikväll med brudarna. Såg the curse of el charro. Skitkass! se den aldrig. Det är fan inte ens värt att titta på fodralet till skiten vill jag lova:) Före den utdragna historian var vi och kolla en innebnadymatch. Killen bakom oss verkade inte riiiktigt tycka sporten var så intressant. Fotboll var ju såååå mycket bättre. "tio innebandymål motsvarar ju ett fotbollsmål" osv osv...jahaja. där ser man. Alltid får man ju lära sig något nytt? Haha:)

image518



tjuvlyssnat

Restaurang Niribili, Amiralsgatan, Malmö


Det är lunchtid på den indiska restaurangen och kvinna ~55 ska beställa
.
Kvinnan: Jag tar kyckling!
Servitrisen: Vi har fem olika rätter och du kan välja två (hon pekar mot griffeltavlan).
Kvinnan: Då tar jag Tandoor.. Vad är det?
Servitrisen : Det är lerugnsgrillad kyckling.
Kvinnan: Grillad kyckling? Okej..
Servitrisen: Du kan välja två, vi har fem rätter och du kan välja två.
Kvinna: Har ni fyra små rätter?
Servitrisen: Nej, vi har fem rätter och du kan välja två!
Kvinnan väljer till slut tomat dal.
Servitrisen: Vill du ha nan-bröd?
Kvinnan: Vad är det?
Servitrisen: Det är indiskt bröd!
Kvinnan: Nej, inget indiskt, det är för starkt.

Tjuvlyssnat.se:)



vad gick snett?

Att en sån liten grej ska förstoras upp så jävla mycket? Satan i gatan, skärp er! Vafan är grejen? Det var ju redan löst, men tydligen inte? Goddammmn!


den 24:e ska de va då är man fan så gla:)

Ett stort Grattis till my babe Jullan som fyller 18 idag! Och även ett Grattis till Sandra som tog körkortet idag också:) hell yeah!

153197-517
Annars har vi prövat studentmössorna idag. Satan i gatan, snart (eller ja, om ett tag iaf) går vi ut. Fan så wierd.. men inte äre ju annat än underbart;)


rock on dude

Hey there delilah. Fan så bra låt! Love it!

153197-513



avundsjuk, jag är så avuundsjuuuk.

153197-511
Idag fick man samtal från kräkland där Annika å Danne är å njuter som bara den. Åh. Sol, bad och värme, kan det bli bättre?

Fan, jag hade då inte tackat nej till en sista minuten snarast!:)



Grattiiiis

153197-510
Grattis Sandra!! 20 år idag:) Härligt härligt!


Formel 1

153197-508

Titta på formel 1 hos brorsan..trodde jag skulle bli uttråkad nå så jävulskt men det var faktiskt rätt kul;P Skulle också vilja pröva speeda så där i 300/h..ser ju jäkligt skoj ut;) Finnen Kimi Räikkönen vann iaf vm. Go grannlandet! HAHA lilla brytningen när han snacka engelska på presskonferensen. "Tänk you väry mats". Sweeet!


Seriepremiär

Idag hade vi seriepremiär mot Ibk Luleå. Vi förlora med 9-7, en väldigt jämn match. Creds till lilla Lydia som kämpade som bara den i mål, Carro med. Själv bänkade jag mig själv, har hosta som en gris å det suger. Hade då inte heller kunnat tillföra något nu ändå så de var nog det bästa. Men det var synd att det slutade som det gjorde.. en av oss for med ambulans till sjukan. Trist när sånt händer:/
Men de var bra kämpat tjejer. Vi var fasen värda vinsten. Det var nära!

Nu ska jag iaf sova lite, sen blire att fara till brorsan å käka:)
So long folks:)


She's a lady

image506
Din poäng: 295

Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad

Gör testet här:)



image505
Din poäng: 18
Du är antingen en pojke i 10 årsåldern eller så är du väldigt omanlig. Trots att manligheten under få, korta, och inte viljeutlösta tillfällen lyser igenom så är du inte manlig.

Gör testet här:)



Vad att göra nudå?

Jahaja, då satt man här då. Har som lite trist och är skithungrig. Alla efterfestare ligger fan å sover här lite varstans i läggan utom jag. Känner mig inte så motiverad å gå och lägga mig igen... å väcka dom vill man ju som inte heller göra.

Rolig kväll igår iaf. Ser dock inte fram emot att städa..blää. fast ioförsig får jag hjälp så det går väl pretty snabbt ändå skulle jag tro:)

Ska nog se tv eller nått nu och hoppas på att nån av fyllona vaknar..de är ju alltlid ett tidsfördriv.
So long bitches!
image504