Suunttaaag

Varit i pontushallen i princip hela dagen..vi såg två innebnadymatcher..Grymt mycket fight i killarnas match kan man ju påstå..heh. Rätt kul å se.

Är trött som attan så nu blire tv:n resten av kvällen:P
So long



C & C

153197-469
Ett stort grattis till änki pänki som tog körkortet igår.
Congratulations and celebrations. Hell yeah:)


ÄNTLIGEN HELG!

Ikväll blire mys som fan med gänget. Chips, godis å grejer ska de va:) Är seg som attan efter en lååång dag på stan så de ska bli härligt emd lite lugna puckar:)
image467
Egenltigen skulle jag ha fått ta hem lilla kattungen idag..Men de blev uppskjutet för att han ännu är för liten. Dom kan tyudligen få sociala problem senare i livet om dom skiljs från kattmorsan före 12 veckor? Nåjo. Allt för kissen. Får vänta ihjäl mig två veckor till tills min lilla darl kommer då;)..ska bli sjukt roligt!


LW

image466
Lars Winnerbäck - Elegi

Hur utnött den än är så kommer jag nog aldrig att lessna på den låten!:)


ikeeeyya

                              image464        Sitter å kikar på ikeas hemsida...funtar lite på vad man ska köpa och så. Listan kommer bli lång vill jag lova:) haha. Måste ta tag i det här nu känner jag. Har bott i min lägenhet i ett halvår snart och har ännu inte fått upp gardiner i vardagsrummet ännu. Suck.. ska fan gå och köpa en gardinstång imorrn och kirra de här nu. Känner att jag börjar få lite panik:) Innan min birthday borde allt vara fixat. Så ikea väntar ett besök från våran sida inom en snar framtid! Är alltid så mycket snack och lite handling. Men nu ska det bli andra bullar här vill jag lova. haha;)



en saaalig blandning?

Dagen började med att jag försov mig.. vaknade kl 8, började kvart över..Yey, hurra för mig. Sprang typ till skolan för å hinna i tid..as usual.


Luncha på max. IGEN. Åt fan middag där igår..Å så har vi hunnit trycka två chickenburgers ikväll, och två till lunch igår också..De är vad jag kallar nyttiga gänget:) Men ja..måste då erkänna att kycklingburgarna inte känns lika goda nåmer efter att Jonas berätta vad som var i dom..haha..

153197-462

Träning vare ikväll också..Jag var rätt seg..får tuta å köra imorrn istället..!:P


Nu: psykoanalytisk läsning. Den ni! haha



Idol

Vad hände med med kirstis grinande när Patrizia sjöng? SÅ bra var det ju inte.. hon skrålade ju? Rätta mig om jag har fel..men grinvarning var det ju inte..! go Marie och Amanda vafan:)

Å så har vi Knut lilla.. Hur lik är inte han W.Dafoe på en skala? Tjenna soulie=P

153197-459


Kan de bli pinsammare än såhär?

                                                                                                                                                        Okej, de här är ävl ett inlägg som många av alla bloggers har..men ja..var tvungen att publicera ett jag med. HAHA .. vad att säga.. de går då inte att missa att tjejen har mensvärk iaf:')


:)

153197-458
Idag hade vi varmkök. Man ser fan inte klok ut i de där fula hårnätet, rocken å skorna. De är som en blanding av
svampen i supermario och en doktor (eller nå?). Riktigt snyggt. Nåja, iaf så laga vi nå barnmat idag..ärtpurésoppa..disgusting:) Nästa vecka blire lilla satsiga med gratänger å grejer! niiice. hah
Fick sluta tidigare (skönt) så jag hann hem till mitt älskade one three hill. Shit pommes frites. 3x hunkar är ju inte annat än underhållande att se på. yay, de gillar vi;)


gaah

Fan för halebop nätet. De krångla för ett tag sen, och idag vare samma sak igen...inga sms. Oj, jag hade nog inte överlevt utan min kära mobil märker man vid såna här tillfällen. Hoppas de funkar imorrn..annars fan..:)



Galet

Lite bilder från i fredags:)

   
   

1. Sandra, Ida & Adam  2. Krogen 3. Jämför ben (haha)
4. Köttbullar x3  5. Sandra & Elin  6. Adam & Lisa 7. Parteey


Ooooh

Lyckad kväll igår..var riktigt roligt! Speciellt förferren:)
Iaf så har vi just varit å käkat på max..ska iväg till Johanna på middag senare med brudarna från gamla klassen. Lite reunion sådär!;) Blir nog mys. Sen blir det vidare..x2. Vet inte hur jag ska orka..är riktigt trött. Men de blir nog bra=)
Powernap nu skulle jag tro. Hade.


F som i Fest

153197-448
Nu äre fest, nu äreee feeeest! Nuuu äreeeeee feeeeeeeeeest! :D


F som i Fredag

Tungt att vakna kl 9 imorse, hade egenltinge varit ledig idag.. men vi var tvungna att göra en intervju med Luleå Stassteater till vårat projektarbete (barnteater). Dock fick vi inte fram all fakta vi hoppats på att få eftersom dom tydligen gör teatrar för barn och vi ska göra en med barn. Miss där. Aja, nog om det.

Stan snart. Vi tänkte väl kolla någon present sådär, sen kolla lite clothes. Jag behöver nog en ny garderob tror jag. Fast det kan jag ju drömma om att få bara sådär. hah.. Men någonting ska man vällee alltiide hitta:)
So long bitches!
153197-446


Valet eller kvalet

Idag var vi och kollade på tattos. Jäklar, har varit säker jättelänge nu på att jag vill göra en. Men när man hörde den där tattomaskinen låta blev jag lite skrämd. Haha, fasen. Jag är nog lite feg. Å sen tänker jag att jag kanske inte vill ha den om 40 år? Men samtidigt så lever man ju bara en gång:) Blir nog en tattu tillslut ändå om jag känner mig rätt;) Hehe..aja. Fräsch prins nu:)