valböörg

Lovely day. Soligt å varmt, de gillar vi:) Bästa tecknet på att sommaren snart är här är ju att rollans uteservering har öppnat. Löööw it. Har vandrat på staden och suttit där i flera timmar idag:)
image860


Ikväll blire utgång. Ska bege mig till Lerbäcken på ett tag å möta upp Sara innan vi drar vidare på fördojjan.

HA EN TREVLIG VALBORG PEOPLE:)


mwahhaa



Inga matförgiftningar, tack.

God damn. Igår åkte jag på matförgiftning. Halleluuja vilken osis man kan ha! Jajävlar, obehagligt..Och jag som tyckte kinamaten vi åt var såå god. Hm. Kommer nog dröja ett tag innan jag äter de igen..crap..ska bli kul att laga kyckling och ris på varmköket sen..haha
image857

Var hälsodag idag för ledarskapstreorna. Vaknade 10 minuter innan vi började (grattis) så de var bara att kuta till hälsans hus. Väl där körde vi funk, boxning och pilates. Är rätt död nu kan jag lova, men de var skoj:)

Nu tänkte jag göra bort lite skolarbete och städning innan varmköket börjar.
Hade fint lovers:)



sweeeet

image856

Grilligrilli ikväll då som sagt. Jag och några av brudarna for till mjölkuddsberget och hängde på..supermysigt! Hade kanonfin utsikt över la luleå och så var det yummieyumm med marshmallows..eller marshballabows elelr nå som B säger..haha. Efteråt for vi till S och såg på körslaget (Go team Brolle). Mucho trevlig lördag!

Nu: SOVA. Är skiiiiiiit trött.
Natti.


hell yeah

image855
Rolig kväll igår. Lyckades fångas på en vimmelbild. Jaherregud. Jag blir fan aldrig bra på såna. Ajja. whatever, bjuder på den.

Har varit på barnkalas idag. Lill-D fyllde år, brorsans kid alltså. Sweet duude. Gott med tårta:D

Ikväll blire att fara och grilla. Hög mysfaktor på den alltså;D

Hade lovely:)


so happy together

Har varit en finfin dag. Hade bara en endaste liten lektion och efter de var de lite shopping som gällde. Är nu en Bh, ett par solglajjer, strumpbyxor och lite annat tjaffs rikare. Läckert.. om inte annat välbehövligt. 

Blir partyparty ikväll. Jag och Sandra drog iväg och skulle fixa virke, käk osv. Sjukt roligt. Vi är ju som vi är. Annat går inte att påstå:)

image854

Nu ska jag fixa mig innan man ska bege sig vidare till fördojjan.
Ha en bra kväll alla!:)


V som i Våfflor

153197-853

Sitter hemma och degar. Ska strax bege mig till Julia för våffelätande där även Sara och Åsa befinner sig. Himla trevligt:)

Solen lyser och man är på ypperligt bra humör en dag som denna. Hoppas ni har det lika trevligt som jag.

PUSS !






snabb update

153197-851

Dagen: Fika med B, käk, oseriös innebandy i G-stad  → TREVLIGT:)

Nu:
Top model, satc x2 + chirre å dirre → Löw it!


nationella

Hade nationellt prov i svenska B idag. Gick väl sådär.. fick ihop en debatt på några sidor iaf. Kuljul.

Konstaterat: Nationella prov = SKRIVKRAMP!
lesst att man inte hade en laptop..haha
153197-849
Nu: Staden med B.
So long lööwers:)


happy birthdaay to youuu

Tröttsam skoldag. Började skriva rapporten till UF-företaget (blä, säger väl allt), 3x föreläsningar och tillsist gjorde vi vegetarisk lasagne på varmköket. Uh, var en lång och jävlig dag sammanfattningsvis.

image847
Efteråt for jag till kusinvitamin som fyller myndig idag och åt sviiingod tårta :)


Congratulationer och celebrationer
John lille (som inte är så liten längre..)


marshmallows, kort, troja

image846
Pretty mysig kväll ändå. For till gültza och grilla marshmallows och spelade lite kort (sämst gick de..men iaf). Underskatta dock värmen en aning så vi drog väl efter sisådär en halvtimme eller nå. Haha. For iaf hem och såg troja och käka snarra istället. Mhmm. Jag hjärtar den filmen! Lööw.

Nu: bedtime
Hade great!:)


better in time



Helt fucking lovely!

Är så jäkla happy. Fick veta slutbetyget på projektarbetet (julshow med kids) idag.... MVG! Fififan va fint, allt slit var så jäkla värt.

image845
Go team Julia o Ida.. TJOHO!:)


ett stycke helg

Tjoho babes!

Min helg började inte så fint, gick och blev sjuk. Himla typiskt:/ Men har varvat en hel del slappande med häng så de har funkat fint iaf;)

Idag har jag slappat, städat och lite sånt. Sara my lovely ringde från la stockholma, riktigt greaimage843t att få höra hennes ljuva stämma. Iaf så hittade hon inte till Gina tricot så jag fick söka på hitta.se och vägleda qvinnan dit. Haha.. här snackar vi turist javisst vill jag lova;) Funnyybunny..!

Nu: Paaaaaalt at mormors place med sis & G.
Yummie yumm!


Later.



mina fina skor

153197-842

Har köpt mig ett par nya dojjs idag:) Ser ut som keds, fast en budgetvariant på åhlens. Hell yeah, I lööw them. Mina gamla keds blev förstörda när jag lyckades trampa i en blå färgburk (heja..?), så jag ville ha ettpar nya..blev i svart den här gången. Lovely, är som nöjd!:)