konsten att få upp ett tanklock..

Att få upp ett fruset tanklock är inte de lättaste? Stod där i säkert 10 minuter å försökte få upp skiten före jag börja filma.. S var så söt.. haha:')



sunshine vare va?


153197-686
Jag hatar det här jävla vädret!
Snöstorm, är de kul de? NEJ!  Vill ha sommar pronto.
Förutom att man typ blåst bort, blivit insnöad å frysit sönder så har jag lyckats dra världens fulaste vurpa idag också. Haha, fast de var egentligen rätt roligt ändå, jag är så jäkla klantig ibland:') Tur iaf att S var med, ananrs hade jag nog skämts ihjäl..


pusss

Ja va ska man säga. Idag har vi varit nära döden alltså..no shit. Att jag kommer vara rädd för bilar i hela mitt fortsatta liv är då ett som är säkert..! huuvva.

Annars skola och träning idag..nice med träning, behövde fasen röra på mig!=)
Nu: Seinfeld
image683
bilder från skoolan. haha (sämst mobilkamera)


H Ledger

153197-681
Han är död? Huuuuhh? Skrämmande..


kuuul

Idag har jag suttit på bibblan i treee hela timmar..storslaget! Det är inte varje dag det händer att Ida Nilsson vistas i ett bibliotek inte. Haha.. I alla fall så hade man ju Sara som company å vi plugga rätt flitigt till våran redovisning. Skönt att få det bortgjort.

Annars har jag inte gjrot något vettigt alls idag..eller ja, ätit på max med S och J..fast om de är så vettigt egetnligen vet jag väl inte..men gott var de iaf! haha:)

Imorrn ska vi till häktet. SPÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNANDE!

image679
dagens bild på Sara, my man;)


till lilla Sanna

Idag har jag varit på barnkalas. Halleluja. Mycket ståhej som vanligt vill jag lova;) I alla fall så är det min lilla Sanna som fyller år idag. Å eftersom att jag vet att du läser min blogg Sanna så får du ett personligt grattis från faster Ida (haha, låter ju inte alls gammal..!) här med:)
image674
GRATTIS LILLPLUTTEN:)


back to reality

Veckans top 3

1. Vänskap, utan tvekan.

2. Anette. Underbaraste läraren på jorden.

3. I huvudet på Gynning. Sjukt tokig tjej, helfestligt ju:')

image673



drömmer jag?

Hjälplöshet, lidande, oerhörd medkänsla och sorg. Det är vad som är just nu.

Vi finns här.


Beyond borders

153197-672
Film hos Danne ikväll. Såg beyond borders med b.la Angelina Jolie. Guuuuuuuuuuuud i höjden vilken utdragen film. Var väl bra handling, men man hann då fan bli less..

Innan de kolla jag och Åsen lägenheter i götet. Givetvis väldigt svårt att få tag i (speciellt med våra krav..haha)..men vi fortsätter vårat letande för nu äre verkligen säkert..Götet here we come. Känns inte mer än rätt:)

Nu: sova.
Godenatte!



pitää

image667
Idag var vi på roadtrip till pite.. hann okcså förbi mormor en sväng.. mycket trääävligt!:)

Nu väntar jag på att Å ska komma och hämta mig. Ska följa å skjutsa hennes bror till någon sporthall eller va de var (tjejen med koll). Sen ska vi titta på lägenheter i Göteborg.. exciting, hell yeah!;D

later.





dagens ros

Dagen ros till carrkan som bjussa mig på maxmat idag. Riktigt jääkla hygglo;D

Sara, du ska också ha all cred du kan få, you know what I mean. En glad Sara gör Ida glad, så är de bara. Behöver nog inte säga så mycket mer för som sagt..du vet ;)
image666

Har varit med folket hos S ikväll. Alltid lika trevlig! Såg let's dance å den där filmen ett perfekt mord..den var rätt bra ändå tyckte jag:)

Nu har jag sjukt trist. Tänkte nog gå och lägga mig snart.. Ska upp väldans tidigt för vi ska till pite imorron. Halleluja.

Haaaaaaaaaaaaaaade bra!:)


bugs

Bara en lektion idag. Sjukt skönt innan helgen..gjorde inte speciellt mycket heller..bara lite syn och hörseltester osv. Efter de hooka jag upp Sandra så gick vi på staden ett tag. Niiice!

image664
Såhär ser jag, Jullan och Johan ut när insekter tittar på oss. Mucho läckert!;)


ljushuvud numero uno!

Träning ikväll. Himla roligt. Det verkar som att laget är tillbak i form. Gick väldigt segt och dåligt för oss innan juluppehållet, men känns skitkul nu när de börjar gå bra igen. Jag tror att de var nyttigt med ett break!:)

Efter träningen börja vi diskutera något om götet och stockholm. Då kläcker Sandra ur sig: "Är de längre till stockholm än till göteborg?"..Ibland tror jag att qvinnan blev tappad i golvet som barn alltså.. haha nåja..we love you anyway! :')
153197-663


kul hade vi iaf;)

Vet inte riktigt vad sara o jag gör, men att vi beter oss som typ fyra åringar är då ett som är säkert. Haha..aja vafan..vi bjuder på den..:') enjoy.



"spelar du med alla samtidigt?"

konversation mellan J och en utvecklingsstörd äldre man.

M: Hej, har du innebandybollar i din väska? (i ett innebandyfodral)
J: Nej, jag har innebandyklubbor!
M: Oj, jag menade golfklubbor, men nu vet jag ju att det inte är det..
Hur många klubbor har du då när du har ett så stort fodral?
J: Tre stycken.
M: Spelar du med alla samtidigt?
(J kan knappt hålla sig för skratt)
J: Nää, en åt gången.
M: Jaha så du har olika i olika hallar..?

Hihi, väldigt söt!
När J berätta de kunde man inte annat än skratta:)