bakis.com

153197-811


Fest igår då. Var skitskoj..dock är jag så bakis så jag vet inte vad. Känner bara för att gå och lägga mig och dö eller något..haha..men ska och möta upp the people nu så ska vi gå och käka bakismat. Känns motigt, men är nog rätt välbehövligt. hehe.

HADE FINT:)






Björn Gustafsson



Allt karln gör är fan bra. Haha ojoj.


TA MIG TILLBAKA!

image809

Var på James Bond Island (högra bilden) för precis ca 1 år sen nu. Gud.. Vill inget hellre än tillbaka, till älskade Thailand. Var helt fucking lovely alltså. Är så grymt less på Luleå så jag vill spy..

Nä, snart är det då jag som tar en sista minuten någonstans. Hah. Sug på den ni;)



Ice Ice Baby

Jag och Sara har så länge haft planer på att gå ispromenaden nu i vinter..och idag, då tog vi oss ut minsann. Jajävlar. Det var nyplogat (=tokhalt) och blåsigt nå så inni bombens. haha woops, vi valde nog fel dag I think. Men trevligt vare ändå:)

image805
Bild: Sara


let's go fucking mental

153197-804
Vilken lovely day det har varit idag minsann:)

Projektarbetsskrivning hos J (okej, låter väl inte sådär jättekul, men vill baraa bli klar med de nu, nu, nu). Vi beställde iaf lite kinamat å satan i gatan va gott de var! Yummie.

Träning. Plojja på som bara den. HÄRLIGT!

Vinpimpling hos R. Himla trevligt. Skulle ut sen, men hamna på nå trist uteställe som stängde kl. 01 så de blev statiol å käka frencha å sen hem;)





guut äntåå

Jag blir helt tokig på stilmallarna på blogg.se. Hur man än knepar å knåpar så blir allt bara fel. Blä. Nä, nu lägger jag av för idag. Godnatt:)




you see me rollin', pumpin' limp bizkit



Blir fan så glad när jag hör den här låten. löööööw it:)


de var den påsken

Har varit en riktigt rolig helg! Har hänt grejer hela tiden.. inte nå lugna stunder här inte vill jag lova:)

Var på temaferre i lördags. 80-tal. Var väldans trevligt faktiskt. Såg väl dock inte så 80-tals lik ut kanske, tyckte mer jag såg ut som en flygvärdinna. Hah..hah..aja, whatever. Var skoj iaf:)

Hade fint lovers!
image794


Happy E!

GLAD PÅSK ALLIHOPA! (eller.."klat egg" såsom jag och J säger. hah..internt)

Hoppas ni har haft och får en fortsatt trevlig helg, de tänker då iaf jag ha;)
image793


tillbaks på ruta 1

Ibland förstår jag mig inte på vissa människor. Hatar verkligen när folk ljuger, speciellt när man själv blir indragen i det. Aningen omoget, svar ja.

Och att man själv alltid ska va så jävla naiv. Det är som att man aldrig lär sig.
Att man ens orkar ödsla energi på en människa som bara beter sig som ett svin..
Man vill inte, men man gör det ändå. Hate it.



hjälp

Fick just ett mail om högskoleprovet. Satan i gatan, jag är redan jäättenervös och de är ändå tre veckor kvar. Saken blir då inte bättre av att jag bara har hört folk säga att det är skitsvårt. Oh crap. Aja. Blir nog fint de här....:S

image792


skoterutflykt

image791

Så himla härlig dag. Efter skolan for vi ut på skotertur till någon(?) grillstuga. Hell yeah! Inte de händer ofta för min del inte. Var skitmysigt. Vi grillade och åt, och åt...och åt. Jajävlar. Var uppsvälld som bara fan när vi for hem igen. haha:)

Sen såg vi the eye med Jessica Alba och proppa i oss ytterligare mer mat och godis..(gott!)
Pretty kass film vill jag lova. Skräckisar känns inte riktigt som hennes grej;P

Nu: sova, ska upp tidigt imorrn.
Hade fint:)


tisdag

Idag har de hänt ganska mycket skoj. En grej var när ledarskapstreorna drog ut och fick i uppdrag att bygga en snöskulptur (låter skittrist, jag vet).

Smartass som jag är så hade jag bara jeans och skinnskor på mig å trodde att jag skulle klara mig bra med de (suck)..Big mistake. Jag var nog en av dom som befann sig i snön mest vill jag lova. hehe. meeeen, rätt roligt var de ändå. Trodde de skulle va skittrist som sagt, men de blir vad man gör de till;)
image790
1. André och Sara 2. Jag 3. Våran skulptur - colosseum (hah)


out of the light, like a star, like a hero.

Party party igår. Fan vad roligt jag hade. Allt var helt perfa (eller ja, om man bortser från att jag hade asont i föttterna då, mne whatever;).

Ikväll ska jag se melodifestivalen med mina lövers. Nice! Jag tippar på att Charlotte Perrelli kommer vinna, utan tvekan:) GO HENNE! haha
image782


tjappaaa

153197-781

Idag kom studentmössorna. Helt jävla underbart...har varit galet exhaltelad hela dagen vill jag lova. haha. Blev dock lite less för min var lite stor. Meeeenmen, inte dör jag för de:)


Ska försöka gå och sova nu. Är för ovanlighetens skull inte trött..hm.
Nåja. So long bitches:)