I love you, but I love me more


Nu har man sett sex and the city: the movie. I LOVED IT!
Den får 5 av 5 toasters, helt klart;) haha


Jag går och fiskar, for real.

Ikväll har vi varit och fiskat. Tro de eller ej. Eller mja okejdå, fiskat och fiskat..vi for till en liten sjö, träffa lite people och kasta i spöt typ tre gånger var. Inte alltför ambitiösa brudar här inte. Haha. Men de var trevligt iaf..tills de börja apregna..så utan firrefångst och blöta som jag vet inte vad for vi hem. Brr. Är det dehär som kallas svensk sommar?

Puss.


midsommarhelgen

Midsommarafton var hur lyckad som helst. Vi åkte till J i Måttsund, satt ute och åt good mat nästan hela kvällen. Var riktigt trevlans. Hann även förbi max (haha, vadå matvrak?) och Sunderbyn en sväng. LOVELY.

Igår hängde vi bara hela dagen, såg film och tröck chips och jordgubbar (yummie). Hann städa lite emellanåt också. Tungt, men välbehövligt:)

Nu väntar jag på att C ska komma och plocka upp mig så ska vi dra ut på nya äventyr.

So long folks:)

P.s Vi har en lägenhet på G i Göteborg. TROR NI MAN ÄR NÅ GLAD ELLER?:) Halleluja!


back in business

Tjohoo bloggläsare.. de var inte igår! Har varken haft tid eller ork att blogga på senaste då va.. jobbar och står i så de bara sjunger om de. Fullt ös medvetslös är mitt nya ordspråk..hah. Å idag var det tokstressigt på jobbet igen..as usuall..Efteråt mötte jag upp T och C för en fika. En mycket välbehövlig sådan vill jag lova. Mucho trevlans!

Annars händer de inte så mycket förutom att vi i tokletar läggor i götet.. i hopp om att någon snäll kotte vill hyra ut en åt oss:) Jag vill fara..pronto!

Nä..nu tänkte jag gå och slänga i lite färg i mitt hår. Tänkte bli rödtott igen, oh yes!

Hade fint då lovers:)


Bilder från balen

Balen 3/5-2008 - en dag jag sent kommer att glömma:)




äppelknyckarjazz



för vi har tagit studenten

Gårdagen var lätt en av de bästa dagarna i mitt liv..STUDENTEN!! ojoj. hade så jävla roligt..Vilken stämning.. ALLA var verkligen på topp (till och med dom som inte tog studenten..haha). Helt underbart.

Har haft tre sjukt roliga år på ledarskap..men nu ser jag fram emot nya äventyr..haha;D  Jag kommer sakna att inte få träffa klassen på samma sätt som förut though..Vet att man kommer hålla kontakt med många, men ändå.. bli som inte samma grej. menmen. Tack för tre underbara år Led3b..I'm fucking lööw you guys!;)



studentveckan

◊ Studentfirandet började i onsdags lite smått med lite vindrickande och sen utgång. Finfin start.

Torsdagen var lätt höjdpunkten. Hela klassen tog sitt pick och pack och for och övernattade i Andrés stuga i furufjärden. Vi grillade, spelade kubb, bastade (iaf endel) och ja..hade de så jävla skoj. Stämningen var verkligen på topp! Bästa stugfesten ever säger jag;)
image878
◊ På Fredagen var de flesta rätt tärda men vi körde givetvis på och hade förfest hemma hos mig. Utgång blev det efter de, trevligt de också:)

◊ I lördags var de party i brändön. Mycket festligt till en början, sen drog alla in till stan och där var det ännu festligare. Jag och K hann fan vara ÖVERALLT den kvällen, och då menar jag verkligen överallt. Jäklar va vi var runt på olika ställen. hah, men hade riktigt skoj;) 

Söndagen var en rätt lugn dag. Sov toklänge (väldigt behövligt vill jag lova..) och efter det for jag till Lisas salong och hon fixade mitt hår. Very nice:)
image879
Idag var klassen till brändön återigen och hade mentorshäng (typ). Det var en massa tävlingar och det bjöds även på mat. Finfint:) Måste även tillägga att team Juliette dvs Jullan (puman på bilden), jag, Sara, Stina och Åsa tog hem segern överlägset. Fy fan vad vi är bra;) haha.

Imorrn är det bal. Ska bli skitskoj:D Håller dock tummarna för tokbra väder. Satan i gatan om det regnar alltså..men hey, det verkar lovande iaf;) Återkommer med bilder på onsdag eller nått! Wish me luck bitches.


 

HADE BRA PEOPLE:)