baksidan av att leva med en åsa

..Istället för att torktumla alla kläder occuperar hon upp hela badrummet = jag kan inte duscha och tvätta håret (något jag MÅSTE göra) imorgonbitti. ELAKT VÄRRE DÅ!



höst, ja de är höööööst

Hösten är sååååååååååååå mysig här nere i Göteborg. I love it. Jag och Åsa har varit ute och promenerat i slottsskogsparken idag..skulle kunna promma i såna där fina parker 24/7..om jag hade orkat. Heh. Nä, men okej allvarligt nu, naturen är jävligt fin om man får vara lite av en skogsmulle.


galen bild á la moí (snygg i håret dessutom, yes i know..)


let's talk about love

Idag har jag varit med Johanna i stort sett hela dagen. Vi har fikat, sett modevisning och hunnit hem till hennes lägga en sväng och käkat. Trevligt trevligt. När jag kom hem hyrde jag och Åsa film och käka ben & jerrys. Såg häälsoresan, Snowroller, hehe. Tycker dom där filmerna är töntigt roliga. Jadå.

Nu sitter vi..eller hm..iaf jag och skrålar till gamla celine dion låtar och pratar om vad som hände i helgen. Väldigt händelserik fredag kan jag säga! Haha, hade ruskigt kul. Nåja...Tänkte väl gå och lägga mig snart. Börjar för tidigt imorrn. Urk.

Hade fint people.
Peeeeeeeace.

 Fredags. Pc.


älsklingar

Jag har en stor klump i magen. Jag saknar mina katter.



I want candy

Ikväll ska det ses film och äta gotta. Finfint med film, men gud vad jag äter snarr. All the time. Lite ångest har jag, men den ångesten kan egentligen gå och dö. Vi har ju faktiskt ätit nyttigt till middag idag så lite mer godis kan jag ju alltid äta. Det går fan inte att inte äta nå gott till film. Nej de gör de inte. That's it. Jag måste ha mer godis.

Beroende kallas det.

Ha det fint!
Lööw.



kaparna

I love this!



some pics från la helga

Lite partaj, shopping, fika, etc har helgen bestått av. Det vill säga sånt vi gillar:)

Några bilder på Emma, Åsa och moí.





vilken härlig dag

Halloj där då lovers.

Idag har både jag och min kära kombo varit lediga . Vi har då varit och rantat på stan hela dagen och numera har vi både internet och kamera till hands. FY FAN VA UNDERBART!  Fick min lilla dator idag och oj så glad jag blev. Åsas internet slutade funka igår, vilket medförde panik för oss båda. Men se på fan så fixa de sig snabbt och smärtfritt.

Ikväll ska vi på bio. Åsa sover nu så jag tänkte gå och hoppa på henne eller någonting så att hon vaknar. Har som lite småtråkigt.

Puss på er!
Adios.



typ himmelriket?



Nu kan det ju vara så att jag måste flytta till USA bara för att äta alla olika Ben & Jerry glassar som inte finns här. Fifan vad gott. Chocolate almound nougate for example då va. HUR JÄVLA GOTT LÅTER INTE DE? Prisa gud alltså.......I'm going there bitches!






la helga

I helgen har man hunnit med en hel del.  Igår for jag och Mia från jobbet ut till freeporten (outlet) i kungsbacka, sen bar det av till partille där vi käka på max. Å fy fan va gott de var. Tror ni jag saknar det placet något eller? Det är fan de sämsta med Göteborg.. de finns ju fan bara en max restaurang här. Vet som inte hur jag ska klara mig i längden...? McDonalds funkar väl..men Burger Kings hamburgare smakar ju fan skosula.. Nåväl.

På kvälla for jag och Åsa "seamountain" Sjöberg och mötte upp Amanda för en fika. Hann virra runt i 45 min innan vi hitta rätt ställe. Ojoj. Men värt var ju de för placet är helt lovely. Var där idag igen och käka en skitgod sallad efter att vi vart i frölunda och kikat runt i köpcentrumet där och hälsat på i Amandas lya.

Mucho trevlans helg vill jag lova:)

Ha det fint people.
Lööw.



rätt meningslöst

Nu är jag sådär tråkigt rastlös som man kan vara ibland. Kombon min sover redan och jag....kanske också ska gå och sova nu..

Jag gör nog de..godnatt.


loulou



Bruden kan ju vara min nya idol. Fan va skön hon är!


girl, put your records on

Hallå där. Har jobbat idag, precis heeeeela dagen. Tur att man har söta jobbarkompisar som får tiden att rulla:)

Har suttit och sett idol och tryckt chips efter att jag slutat. Trist att man kände igen typ tre av dom som visades på televisionen. Aja. Duktiga var ju dom som gick vidare iaf:) Jag hejar på hon som sjöng put your records on. Fan vilken skön brud. HEJA HEJA!

Påtal om bananer så har jag har gått och blivit sjuk, kan typ inte andas och låter äckligt nasal (blä. I dont' like this shit).   Å påtal om lite fler bananer så checka in biffbullen vi käka igår. GOTT:)

Nu tänker jag sova så man orkar jobba imorrn.
Löw.



P.s. Sämst bild..men mobilkameror ni vet..D.s.


dagens I-lands problem

Två negativa saker med att bo i Göteborg:

1. Spindlarna. Här snackar vi verkligen STORA spindlar, rena biffkossorna. Var en nära döden upplevelse att se en igår. Usch. Kan dom gå och skaffa sig ett liv istället för att bygga väv på våran balkong undrar jag?

2. Sniglarna är stora som fan även dom. Jävla äckliga slembollar är vad dom är. Tur att dom inte färdas fram fort, för då hade jag sprungit..ja de hade jag.



take me to the candyshop

Idag har jag lekt vuxen..totally! Har jobbat. Handlat. Lagat mat. Dukat. Diskat (lite iaf). Städat (rätt lite egentligen..men ändå, de räknas) och löst korsord. Det var min dag i de stora hela. Roligt va? Hehe nja. Meeeeeeeeeeeeen. sånt som måste göras. right?:P Förutom korsordet då..men ah. Har man varken dator eller tv så tager man vad man haver så att säga.

Är väldigt glad iaf. Imorrn kommer budkillen och hämtar min dator ( dvs. snart kommer den att fungera som den ska, vilket är guldvärt just nu) och jag hoppas på att de är en riktig hunk som kommer och plingar på dörren.  Det hade ju varit trevligt. Haha. Närå, men här nere finns det då gott om eyecandy vill jag lova. Sanna mina ord ladies!

Nu: SOVA.
Adios amigos. Ciao. Hasta la vista baby.


7/9. Haga.